Centre d'Estudis Comarcal del Baix Llobregat | Carrer Estelí, 10 | 08980 Sant Feliu de Llobregat

93 666 35 27 cecbll@llobregat.info

Museu de les Matemàtiques de Catalunya

Museu Palau Can Mercader (2a planta)
Parc de Can Mercader. Ctra. de l’Hospitalet, s/n. Cornellà de Llobregat

El projecte del MMACA pretén atendre tant els aspectes lúdics i culturals com les aplicacions de les matemàtiques amb rigor i amb qualitat, i es veu potenciat gràcies a que les matemàtiques a Catalunya compten amb una àmplia base de professionals, força organitzats, innovadors i actius, i amb un gran ventall de persones que hi estan en contacte.

El fet que no existeixi cap museu de matemàtiques a Catalunya ni a l’Estat Espanyol, permet que aquest projecte representi una gran oportunitat per aglutinar, cohesionar, promocionar i vertebrar un aspecte clau per al futur del país: el paper i la visió del món de les matemàtiques i el seu impacte social.

D’altra banda, la proposta es connecta amb projectes internacionals que posen l’accent en la necessitat de crear situacions externes a l’escola que fomentin l’ensenyament i l’aprenentatge de les matemàtiques i de les ciències.

 

HORARI
Públic general: els dimecres de 17 a 20 h i els diumenges de 10 a 14 h.
Visites escolars (prèvia reserva): de dilluns a divendres (9.30 i 11.15 hores), a més de dilluns i dimecres a les 15.30 hores

CONTACTE
Al telèfon 665 233 448 de dilluns a divendres, d’11h a 13 h, o al correu contacte@mmaca.cat.