Centre d'Estudis Comarcal del Baix Llobregat | Carrer Estelí, 10 | 08980 Sant Feliu de Llobregat

93 666 35 27 cecbll@llobregat.info

Espais Naturals del Delta del Llobregat

El Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Sant Boi de Llobregat.

Els espais naturals del Delta del Llobregat, acullen una gran diversitat biològica. Estan situats al costat de camps de conreu, envoltats d’algunes de les infraestructures més importants del país i molt a prop de les principals ciutats metropolitanes.

Contenen diferents ambients naturals: la part final del riu Llobregat,llacunes i aiguamolls, pinedes litorals sobre dunes i platges verges amb vegetació de rereduna, gairebé úniques a Catalunya.

Són uns espais molt importants per a la fauna, en especial per a les aus aquàtiques, pel fet de trobar-se enmig de la ruta migratòria dels ocells del nord d’Europa cap a l’Àfrica.

La gestió correspon al Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat.

Es poden fer diverses rutes a peu i en bicicleta:
– Espais Naturals del Riu (Itinerari 1: Riu Cal Tet; itinerari 2: Riu Ca l’Arana Cal Tet; itinerari 3: Bunyola Carrabiners – Semàfor – Espai Natural del Remolar Filipines (itinerari 1: La Vidala Maresma de les Filipines;  itinerari 2: Riera de Sant Climent) – Estany de la Murtra – Basses de Can Dimoni – Pineda de Can Camins – Pineda la Maiola – Platja de Viladecans – Platja del Prat.

 

HORARI
Estiu: De dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores; dissabtes i diumenges de 9.00 a 18.00 hores. Hivern: De dilluns a diumenge de 9.00 a 18.00 hores.

CONTACTE
Consorci Delta del Llobregat
Av. Onze de Setembre, 73-75. El Prat de Llobregat.
93 479 32 01 / administracio@consorcidelta.org